
Kruidenprikkels
&
Kees
de
Slager
Een fijne samenwerking tussen
een ambachtelijke slager en herborist/culinair adviseur. Met de
jarenlange ervaring
van vleesbereidingen is Kees de
Slager een prominente naam op het eiland. Kruidenprikkels heeft met 25
jaar
ervaring in de professionele
keuken en als herborist, een mooie toegevoegde waarde aan het
ontwikkelen van
mooie producten zoals de
gedroogde worsten met kruiden en andere mooie seizoens producten.
Klik
op de foto voor meer informatie over Kees de Slager

|

14,95 p/Kg.
12,95 p/Kg. 17,95 p/Kg.
Kruidenprikkels
werkt met een beperkte voorraad zodat onze producten vers
blijven, dus soms is het (nog) niet op voorraad!
|
Kamille azijn €
5,95

Bijzonder lekker in combinatie met gevogelte
zoals kip en fazant.
In salades als onderdeel van een dressing of
vinaigrette.
In een limonade met bijvoorbeeld
citroensiroop, bruisend water en munt.
Of in botersauzen, vissaus, mayonaise of
sabayon.
***
|
Vlierbloesem azijn €
5,95

Kan worden toegepast als dressing of
vinaigrette in salades, als mooie zure smaak in een siroop
of limonade.
Ook in verschillende sauzen komt de
vlierbloesemazijn tot zijn recht. Wordt ook gebruikt bij
patisserie.
 |

Rimpelrooszout € 4,95
Met gevogelte of witvis, in combinatie met
witte chocolade een lekkernij. Als smaakmaker in salades,
sauzen of gerechten.
|
Dennennaaldenzout €
4,95
Vooral lekker bij vlees en vis van de grill
of bbq. Als smaakmaker in salades, sauzen of gerechten.
|
Vlierbloesemzout €
4,95
Bij lamsvlees of wild, in combinatie met pure
chocolade. Als smaakmaker in salades, sauzen of gerechten.
|
|