| 
				Zoals u misschien 
				al op de pagina van de Prikkeltuin van 2021 had gelezen heeft er 
				in 2021 een grote verandering plaatsgevonden in onze Prikkeltuin 
				Daardoor hebben we 
				heel veel werk verzet en kunnen we hier nu mee doorgaan 
				in 2022! 
				Wij beheren onze 
				Prikkeltuin samen met Toon, de eigenaar van restaurant Cuisine 
				D'Amis 
				Wij streven ernaar 
				om naast de groenten, fruit en eetbare bloemen ook bloemen en 
				zaden op azijn te zetten en te drogen voor verschillende van 
				onze theeën en kruiden! Maar ook voor het maken van de siropen, 
				zuuropen en zeezouten. 
				De volgende foto's 
				is een inpressie van de 
				tuin in het voorjaar maart, april en mei! 
				   
				   
				Veel gewassen 
				staan nu in de grond, zoals de Lavendel en aardbeien, die 
				nu al veel vruchten geven. 
				 
				 
				Ook de eerste 
				radijs kunnen we oogsten! 
				 
				 
				   
				   
				 
				 
				De korenbloemen 
				stonden ook dit jaar al vroeg in bloei, namelijk april  daarna bewaren we 
				een gedeelte van de zaden weer tot het volgend jaar! 
				De bramen staan 
				dit jaar in de volle bloesem! 
				 
				 
				   
				 |