Welkom op de site van Kruidenprikkels.

Eerst even voorstellen, ik ben Dave Zwaartman, getrouwd met Monique Heijnen, samen hebben wij een dochter Jamie en een zoon Tristan. Deze website en jonge onderneming is voortgevloeid uit een "uit de hand gelopen hobby" van mij die weer indirect in verband staat met mijn dagelijks werk bij Kruidenprikkels als Herborist, Culinair Adviseur en Chefkok.

 En Monique steunt mij hierbij waar mogelijk!

Dagelijks vertrek ik s'morgens naar De Prikkeltuin, voor wat onderhoud en oogstwerk, vaak ook kies ik nog een rondje bos en duin om wat wildkruiden te oogsten. Als Herborist weet je hoe je kruiden, in het bijzonder de Europese, kunt toepassen voor bevordering van de gezondheid, het welzijn, persoonlijke verzorging en in de voeding.

Daarnaast moet je ervaring hebben in het verwerken van kruiden in uiteenlopende toepassingen van kruiden. Ik combineer hierbij oude kennis van kruiden en kruidenbereidingen met recent wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten.

Deze kennis deel ik graag met u tijdens wandelingen en/of workshops!

KLIK op onderstaande foto,

voor de tarieven van onze verschillende Wandelingen en Workshops

 


Verder vind u op onze site enkele impressies/diavoorstellingen betreffende de door ons reeds georganiseerde wandelingen en workshops.

     Wij hopen dat u met plezier deze website bekijkt en een overzicht krijgt van het leven met kruiden.    
 

 

Kruidenprikkels - sinds 2016. alle rechten voorbehouden


 

Terug naar boven